Celebrul psihosociolog francez Jacques Salomé vine pentru prima dată în R. Moldova

  • 29 Octombrie 2018 10:25
Celebrul psihosociolog francez Jacques Salomé vine pentru prima dată în R. Moldova

Cunoscutul psihosociolog francez Jacques Salomé, autor a peste 70 de volume de psihologie, sociologie si relaționare, vine în premieră, în perioada 5-7 noiembrie la Chișinău.

Potrivit unui comunicat al Misiunii Sociale „Diaconia” din cadrul Mitropoliei Basarabiei, Jacques Salomé va lansa cea mai recentă carte a sa „Un strop de eternitate”. De asemenea, vor gi organizate  două ateliere inedite pentru publicul de aici despre relațiile umane.  Pe data de 6 noiembrie, în incinta Universității de Stat, autorul va avea o întâlnire cu studenți și profesori pe tematica visuri, dorințe și realizarea acestora. În aceeași zi, la ora 18:00, la Summit Events, va avea loc evenimentul de lansare a cărții „Un strop de eternitate”, un bestseller care la Bookfest București a fost cea mai vândută carte de la editura Curtea Veche Publishing.

Va mai fi organizat un atelier de relaționare realizat de către Varia Salomé, soția autorului și Cristina Elena Neguț, trainer în comunicare ESPERE de la Learning Ecosystem (București). La fel, cititorii vor avea ocazia să adreseze întrebări și să primească autografe din partea autorului.

„Diaconia întotdeauna a abordat nevoia beneficiarilor exhaustiv. În ciuda faptului că problemele de relaționare nu sunt conștientizate de aceștia, ele stau la baza vulnerabilității lor. Abordarea lui Jacques Salomé este un pilon în activitatea noastră pentru a îmbunătăți în permanență relațiile dintre oameni. Avem certitudinea că toți cei care vor trăi bucuria întâlnirii cu autorul și opera sa, în cadrul evenimentelor organizate la Chișinău, vor descoperi o altă abordare a relațiilor și a comunicării relaționale. Prezența lui Jacques Salomé va aduce un strop de eternitate în viața fiecăruia”, a declarat Igor Belei, director executiv al Misiunii Sociale „Diaconia”. 

În bestsellerul „Un strop de eternitate” autorul scrie despre reguli de igiena relațională, sfaturi pentru părinți, gânduri despre iubire și cuplu, mărturisiri despre boală și traumă, amintiri despre mamele de altădată. Cartea include și mărturii de la cititorii operei sale precum și experiențele personale emoționante din viața autorului.

Fondatorul școlii derelaționare ESPERE vine la invitația Misiunii Sociale „Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei cu sprijinul echipei Learning Ecosystem (România) și partenerilor Curtea Veche Publishing, Librarius și Universitatea de Stat din Moldova. Pentru a participa la evenimentul de lansare a cărții, doritorii trebuie să se înregistreze în prealabil la acest link: http://bit.ly/2ScL2Hp. Intrarea este liberă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
7,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:90 %
Vint:5,14 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău