Câți bani va aloca Guvernul pentru vizita lui Recep Tayyip Erdogan. Suma este indicată într-un proiect elaborat la cererea lui Igor Dodon

  • 13 Noiembrie 2018 10:55
Câți bani va aloca Guvernul pentru vizita lui Recep Tayyip Erdogan. Suma este indicată într-un proiect elaborat la cererea lui Igor Dodon Balkan Insight

Un proiect de hotărâre privind sumele care vor fi alocate din fondul de rezervă al Guvernului pentru acoperirea cheltuielilor suportate pentru vizita președinților Turciei și Tatarstanului și va fi examinată în cadrul ședinței miniștrilor de mâine.

Astfel, potrivit documentului, pentru vizita liderului turc, Recep Tayyip Erdogan, va fi alolcată din bani publici 202.558 de lei, iar pentru acoperirea cheltuililor din timpul vizitei președintelui Tatarstanului, Rustam Minnihanov - 111.374 de lei. 

„Proiectul în cauză a fost elaborat de către Cancelaria de Stat la solicitarea dlui Igor Dodon, președintele Republicii Moldova”, se menționează în proiectul de decizie. 

Menționăm că liderul turc s-a aflat în R.Moldova, la invitația lui Igor Dodon, în perioada 17-19 octombrie, participând la inaugurarea sediului renovat al Președinției după ce Turcia a finanțat lucrările de reparație. De asemnea, acest a vizitat UTA Găgăuzia. Rustam Minnihanov a vizitat R.Moldova în perioada 2-4 noiembrie curent. Liderul Tatarstanului a avut întrevederi cu Igor Dodon și vicepremierul pentru Reintegrare, Cristina Lesnic, iar ulterior a participat la un forum investițional în regiunea găgăuză. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
14,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:71 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău