Autoritățile de la București oferă circa 19 milioane de lei pentru reconstrucția scărilor parcului „Valea Morilor”

  • 16 Mai 2018 09:27
Autoritățile de la București oferă circa 19 milioane de lei pentru reconstrucția scărilor parcului „Valea Morilor”

Primăria municipiului Chișinău va beneficia de un grant în valoare de peste 18, 97 milioane lei sau peste 920 mii EURO din partea Consiliului local Sectorul I București pentru reabilitarea scărilor de granit din Parcul „Valea Morilor". 

Primarul general interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, se află, astăzi, într-o vizită oficială în capitala României, București. 

Scopul vizitei primarului interimar de Chișinău în municipiul București este semnarea Acordului de grant pentru finanțarea lucrărilor de reconstrucție a scărilor din granit din Parcul „Valea Morilor". 

În același timp, Primăria municipiului Chișinău își asumă cheltuielile în proporție de 5 la sută din valoarea totală a proiectului, ceea ce constituie circa 945 mii lei, dar și cheltuielile de proiectare, asistență tehnică, lucrări de efectuare a expertizelor documentației de proiect și supraveghere tehnică a lucrărilor de execuție. 

Implementarea proiectului va începe în perioada imediat următoare, iar lucrările vor fi executate pe parcursul a 14 luni. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
9,4
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău