Anunțul PAS privind alegerile din Chișinău

  • 12 Martie 2018 16:45
Anunțul PAS privind alegerile din Chișinău

Partidul Acțiune și Solidaritate va lua o decizie privind participarea la alegerile pentru funcția de Primar General al municipiului Chișinău în cadrul  Consiliul Politic Național al partidului, anunță un comunicat al formațiunii.

Sursa precizează că data ședinței  Consiliului Politic Național va fi stabilită la ședința Biroului Permanent Național din ziua de astăzi, 12 martie 2018.

Amintim că astăzi Comisia Electorală Centrală a decis organizarea alegerilor noi în Chișinău, după demisia lui Dorin Chirtoacă pentru 20 mai.

 Anterior, președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase și-a anunțat deja intenția de a candida la alegerile pentru Chișinău. El a chemat și alte forțe politice antiguvernamentale, pro-europene să-l susțină, în special Partidul Acțiune și Solidaritate. Partidul Democrat a anunțat că va susține un candidat comun al partidelor pro-europene. Decizia PD a fost însă respinsă de opoziție, care consideră astfel ar fi avantajat candidatul  Partidului Socialiștilor.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
8,24
Cer senin
Umiditate:66 %
Vint:5,14 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău