Andrian Candu | Suntem gata să oferim tot suportul necesar Marii Britanii din partea R.Moldova

  • 14 Martie 2018 14:39
Andrian Candu | Suntem gata să oferim tot suportul necesar Marii Britanii din partea R.Moldova

Președintele Legislativului, Andrian Candu, a declarat că R.Moldova este dispusă să ajute Marea Britanie în situația în care se află după ce fostul spion rus, Serghei Skripal, a fost otrăvit.

„Situația din Marea Britanie este foarte îngrijorătoare. Implicarea unui stat străin în lichidarea fizică de persoane sau vulnerabilizarea sistemelor guvernamentale, bancare, manipulare și intervenție agresivă mediatică, intervenție în procesul electoral - toate aceste acțiuni se întâmpla în Marea Britanie. Instinctul de a ne proteja colectiv față de provocările și pericolul constant, generat de rău-voitori, ne motivează să găsim soluții noi. Suntem solidari și suntem gata să oferim tot suportul necesar din partea Republicii Moldova pentru Marea Britanie”, a scris, astăzi, pe Facebook, Andrian Candu. 

Menționăm că Marea Britanie acuză Rusia de faptul că ar fi implicată în otrăvirea fostului spion rus. Premierul britanic, Theresa May a cerut Moscovei să ofere explicații referitor la utilizarea neurotoxinei în cazul lui Serghei Skripal. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
14,4
Nori împrăștiați
Umiditate:94 %
Vint:2,06 m/s
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău