Ambasadorul Marii Britanii la București: Să nu uităm niciodată cine au fost cei care au luptat să pună bazele statului român

  • 01 Decembrie 2018 18:01
Ambasadorul Marii Britanii la București: Să nu uităm niciodată cine au fost cei care au luptat să pună bazele statului român

Ambasadorul britanic la București, Andrew Noble, a transmis sâmbătă un mesaj în care le urează "La mulți ani!" românilor cu ocazia Zilei Naționale, transmite Agerpres.

"În ziua de 1 Decembrie 2018 mă simt privilegiat să mă alătur românilor de pretutindeni în acest moment de sărbătoare și de mândrie. Să nu uităm niciodată cine au fost cei care au luptat să pună bazele statului român modern acum o sută de ani, reușind să depășească ororile Primului Război Mondial, este vorba de românii din Vechiul Regat, de transilvăneni, de basarabeni și de bucovineni", afirmă Andrew Noble într-un mesaj video postat pe pagina de Facebook a Ambasadei Marii Britanii în România.

El a subliniat că relațiile bilaterale între Marea Britanie și România sunt excelente.

"Obiectivul meu, ca ambasador britanic, este ca această relație să se dezvolte chiar și mai mult pe viitor. Marea Britanie părăsește Uniunea Europeană, dar rămâne în Europa alături de partenerul său strategic România", a adăugat diplomatul.

Andrew Noble le-a urat românilor "La mulți ani!". A

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
22,18
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:3,6 m/s
Wed
15
Thu
8
Fri
8
Sat
7
Sun
4
Arhivă Radio Chișinău