Alertă de vreme deosebit de rece și ninsori în România

  • 15 Noiembrie 2018 16:25
Alertă de vreme deosebit de rece și ninsori în România

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) din România a emis, joi, o atenționare meteorologică de vreme deosebit de rece, ninsori și intensificări ale vântului. Informarea este valabilă până duminică, la ora 12.00, scrie Mediafax.

Potrivit ANM, vremea va fi deosebit de rece de vineri dimineața, de la ora 5.00, apar ninsori și intensificări ale vântului la munte și precipitații slabe mixte în zonele joase de relief, atenționarea urmând să fie valabilă până duminică, la ora 12.00, potrivit sursei citate

„În intervalul menționat vremea va deveni rece în toată țara, chiar deosebit de rece în estul și sud-estul teritoriului, unde și vântul va avea unele intensificări. Valorile termice vor fi negative în cursul nopților și al dimineților în majoritatea regiunilor. În zonele montane va ninge și vor fi intensificări ale vântului îndeosebi pe creste, spulberând zăpada. În regiunile estice, sudice și centrale se vor semnala precipitații slabe, dar sub formă de ninsoare sau lapoviță, mai ales în cursul zilei de vineri, 16 noiembrie și al nopții de vineri spre sâmbătă (16/17 noiembrie)”, arată ANM.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:72 %
Vint:2,06 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău