Alegeri Chișinău | Dorin Chirtoacă îndeamnă locuitorii municipiului Chișinău să iasă la vot, „dacă le pasă”

  • 03 Iunie 2018 08:28
Alegeri Chișinău | Dorin Chirtoacă îndeamnă locuitorii municipiului Chișinău să iasă la vot, „dacă le pasă”

Fostul primar al Capitalei, Dorin Chirtoacă, și-a exprimat în această dimineață opțiunea de vot. El a îndeamnat locuitorii municipiului Chișinău să iasă la vot.

„Am votat pentu că îmi pasă și asta îi îndemn pe toți locuitorii Chișinăului: să iasă din casă dacă le pasă, pentru că doar așa putem vorbi despre continuarea dezvoltarea europeană a Chișinăului, a proiectelor începute, doar așa putem vorbi despre faptul că locuitorii au orimarul lor(...) Dacă vom avea un rezultat pro-european la Primărie va fi nu ușor, dar se va merge înainte, vor putea fi continuate proiectele, se va pune capăt dictaturii pe care o avem la nivelul republicii la alegerile parlamentare, lucrurile vor merge din bine în mai bine pas cu pas. Dacă avem un rezultat pro-euroasiatic, va fi mai complicat din toate punctele de vedere și vom avea continuarea uruzrpării puterii la Primărie, prin alte scheme împreună cu dictatura la nivel central”, a declarat Dorin Chirtoacă.

La Chișinău sunt organizate alegeri înainte de termen ale primarului, după ce fostul edil, liberalul Dorin Chirtoacă, a demisionat în luna februarie. El este cercetat într-un dosar de presupusă corupție și a fost suspendat din funcție în iunie 2017. Dorin Chirtoacă neagă acuzațiile care i se aduc și califică dosarul intentat pe numele său drept unul fabricat și motivat politic.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
17,18
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:2,06 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău