Acum e oficial! Virgiliu Postolachi e român cu acte în regulă. Când poate debuta sub tricolor

  • 26 Septembrie 2018 09:09
Acum e oficial! Virgiliu Postolachi e român cu acte în regulă. Când poate debuta sub tricolor

Acum e oficial! Virgiliu Postolachi (18 de ani) a devenit cetățean român cu acte în regulă. În cadrul unei ceremonii organizate la Ambasada României de la Paris, Potolachi a primit certificatul de cetățean român de la ambasadorul României în Franța, Luca Niculescu.

„Virgiliu Postolachi, unul din cei mai promițători tineri fotbaliști ai campioanei Franței, Paris Saint-Germain, este de astăzi cetățean român. Ambasadorul Luca Niculescu i-a înmânat certificatul de cetățenie română în cadrul unei ceremonii emoționante", a se arată într-un anunț postat pe pagina de Facebook a Ambasadei României.

Postolachi e, din acest moment, eligibil pentru echipele națioanle ale României.  În vârstă de 18 ani, atacantul moldovean a refuzat să evolueze pentru Moldova și Franța, manifestându-și intenția pentru a juca în prima reprezentativă a țării noastre.

Virgiliu Postolachi a fost luat de Thomas Tuchel în cantonamentul de vară al PSG-ului, din Singapore, când a și marcat pentru echipa unde e coleg cu Cavani, Neymar și Mbappe. Tânărul a înscris golul victoriei parizienilor într-un meci de pregătire disputat contra spaniolilor de la Atletico Madrid. 

Acesta ar putea debuta sub tricolor în noiembrie, când naționala U21 are programat un amical tare, cu Spania sau Franța.

Sursa: prosport.ro

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:3,6 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău