50 milioane de RON pentru proiecte dedicate Centenarului, alocate de Ministerul Culturii și Identității Naționale din România

  • 08 Mai 2018 15:07
50 milioane de RON pentru proiecte dedicate Centenarului, alocate de Ministerul Culturii și Identității Naționale din România

Ministerul Culturii și Identității Naționale alocă organizațiilor neguvernamentale 50 de milioane de lei pentru proiecte dedicate Centenarului Marii Uniri, informează un comunicat transmis marți, 8 mai, AGERPRES.

"Ministerul Culturii și Identității Naționale lansează sesiunea de selecție a manifestărilor, acțiunilor și proiectelor de aniversare a Centenarului României (1918 - 2018) și a Primului Război Mondial, formulate și asumate de entități persoane juridice de drept privat fără scop patrimonial. Suma totală disponibilă pentru finanțarea manifestărilor, acțiunilor și proiectelor propuse, alocată acestei sesiuni, este de 50 de milioane de lei. Suma minimă aferentă unui proiect, care poate fi solicitată, este de 50.000 lei, iar suma maximă de 5 milioane lei. Termenul maxim de finalizare a proiectelor este 7 decembrie 2018", se precizează în comunicatul citat.

Cei interesați pot obține informații complete de pe site-ul Ministerului Culturii.

Informații privind criteriile de eligibilitate a solicitanților și a proiectelor, organizarea și funcționarea comisiilor, modalitatea de analiză și selecție, precum și de soluționare a contestațiilor se regăsesc în Ghidul privind procedura de selecție a manifestărilor, acțiunilor și proiectelor de aniversare a Centenarului României (1918 - 2018) și a Primului Război Mondial, formulate și asumate de entități persoane juridice de drept privat fără scop patrimonial, organizarea și funcționarea comisiilor, precum și procedura de soluționare a contestațiilor, aprobat prin Ordinul ministrului culturii 2319/2018, publicat pe site-ul MCIN - http://www.cultura.ro/sesiunea-de-selectie-manifestarilor-actiunilor-si-proiectelor-de-aniversare-centenarului-romaniei.

Dosarele de participare pot fi transmise începând cu data de 18 mai, ora 8,30, până cel mai târziu pe 18 iunie, ora 17,00.

Sursa: Agerpres

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
12,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:92 %
Vint:4,12 m/s
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău