„Cerbul de Aur” revine după 9 ani de absență. Când ar putea avea loc festivalul

  • 25 Mai 2018 17:42
„Cerbul de Aur” revine după 9 ani de absență. Când ar putea avea loc festivalul

Televiziunea Română va organiza Festivalul Internațional "Cerbul de Aur" în coproducție cu Primăria și Consiliul Județean Brașov, decizie luată în urma unei întâlniri dintre o delegație a TVR condusă de Doina Gradea, președinte-girector general, George Scripcaru, primar al Brașovului și Ioan Andrei Veștea, președinte al Consiliului Județean Brașov, scrie news.ro, citat de Digi24.ro.

Totodată, o posibilă perioadă de desfășurare a festivalului ar putea fi între 29 august  și 2 septembrie, urmând ca TVR să facă toate demersurile legale pentru organizarea evenimentului.  

În an aniversar, dedicat Centenarului României și semicentenarului festivalului, TVR propune un format special al evenimentului, cu o gală aniversară, două zile de concurs și o gală a Festivalului. Festivalul se va încheia cu o gală Centenară, un spectacol folcloric ce va reuni muzica populară tradițională românească și prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

Festivalul Internațional Cerbul de Aur a debutat în anul 1968 și a avut 17 ediții, ultima dintre acestea fiind organizată în anul 2009. Evenimentul a devenit cel mai mare festival internațional de muzicã organizat în România  și, în mod tradițional, la Brașov.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:59 %
Vint:1,03 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău